Logo Voetbal 4 RVC’33 heeft zich niet weten te plaatsen bij de laatste zestien ploegen in het Districtsbekertoernooi van West II. Op eigen veld verloren de…

Reeuwijk-Dorpers van RKAVV. Hoewel de einduitslag anders zou doen vermoeden, wist RVC zich toch aardig te verweren tegen de Leidschendammers die momenteel in de Hoofdklasse A zondag als 7e staan genoteerd.

RVC had al in de derde minuut aan de leiding kunnen komen. Mathot schoot echter uit vrije positie naast. Beide ploegen wisten in de eerste helft geen kansen te creëren. De openingstreffer kwam van RKAVV dan ook voort uit een vrije schop, onderweg koppend verlengd en vandaar in het doel: 0-1.

In de 53e minuut besliste RKAVV de wedstrijd al door het benutten van een strafschop. De spanning keerde even later toch nog terug toen Wouter Sluijs na een schot van Ralph Tol de rebound oppikte en de bal in het doel wist te frommelen: 1-2.

Deze opleving was van korte duur. Drie minuten later scoorde RKAVV de 1-3 en volgden snel achter elkaar de 1-4 en 1-5, die voor RVC het einde van het bekeravontuur betekenden.  

Foto: André van Egdom
Daan Zantinge passeert z’n directe tegenstander
rvc beker