Logo De MeernDe afgelopen wedstrijden gaven weinig reden tot optimisme bij vv De Meern. Maar tegen het Veghelse Blauw Geel kon De Meern eindelijk weer eens drie punten bijschrijven.

Hakan Yasar was terug na een schorsing en voorin stond tot ieders verrassing zijn broertje Serkan Yasar. Ondanks zijn jeugdige leeftijd maakte hij het de verdedigers van Blauw Geel erg moeilijk. De eerste 25 minuten liet De Meern zien dat het niet bang was om aan te vallen. Daarna viel de thuisclub wat terug, voor beide teams waren er wel wat kansen en kansjes, maar desondanks werd de theepot opgezocht met 0-0 op het scorebord.

Al snel na rust brak Kesly den Haag door de verdediging van Blauw Geel maar helaas, tegelijkertijd floot de scheidsrechter af voor een hoofdblessure van een Blauw Geel-speler. Er volgde een aantal hele grote kansen voor Blauw Geel. Ballen rakelings over, gevaarlijke corners….. Daarna toch een kans voor De Meern, maar Zakaria El Bennay kon een voorzet net niet intikken. Dat lukte hem wel in de 72e minuut. Na een mooie aanval en goede voorzet van Hakan Yasar tikte hij de 1-0 in. Toen de scheidsrechter tenslotte affloot was de opluchting groot.