Logo Voetbal 6Komende zondag is het de laatste keer dat VEP op eigen veld op zondag in actie komt in een competitiewedstrijd. Volgend seizoen is zaterdag de speeldag. Het ooit roemruchte UVV is de…

laatste zondag-tegenstander op sportpark Cromwijck. Ongetwijfeld zal VEP er alles aan doen deze toch historische wedstrijd voor de ZwartWitten in een overwinning om te zetten. Dat is verre vanzelfsprekend. UVV staat op de derde plaats en de thuisclub huist in de staart van de ranglijst. Aanvang half drie en scheids John van der Wilt is fluitist van dienst.

Sportorganisatie Soest is de komende zondagmiddag gastheer van de Geel-zwarte formatie uit Harmelen. De Soesters, onder leiding van voormalige FC Utrecht-prof en trainer Gerrit Plomp, staan op plek drie van de ranglijst en hebben acht punten meer dan SC Harmelen, die de zesde stek stevig in handen hebben. Veel meer zit er voor de mannen van René van de Kooij waarschijnlijk niet meer in. Aanvang op het sportpark aan de Bosstraat is twee uur en de leiding berust bij scheids Maikel Breedijk.