Logo Polsstokverspringen3In Linschoten liet Erwin Timmerarends even zien dat hij en Jaco de Groot aan elkaar zijn gewaagd. Bij het polsstokverspringen om de Lange Willem Trofee sprong hij met…

20.76 mtr. precies 1 cm. minder dan Jaco de Groot afgelopen zaterdag in Friesland sprong. Dus het blijft spannend aan de top. Rian Baas werd tweede met een sprong van 18.68 mtr. Met 36 cm. minder dan Rian werd Wouter van Midden derde.

Fabienne Overbeek liet zich met 15,44 mtr niet meer de kaas van het brood af eten door Dymphie van Rooijen die met 11 cm. minder genoegen moest nemen met een tweede plaats. Kimberley Engelhard sprong met 14.88 mtr naar een derde plaats.

Richard van Bemmel en Ricardo Faaij deden weer eens aan stuivertje wisselen. Deze keer moest Ricardo met 16.59 mtr. zijn meerdere erkennen in Richard die met 18.44 mtr. onbetwist de beste van de twee junioren was. Kennelijk had hij zijn dag niet want eerder heeft wel eens meer dan 20 mtr. gesprongen.

Bij de jongens sprong Corné de Regt met 15.69 mtr. iets minder dan zijn PR. Kenzo Hielema werd tweede met precies 15.00 mtr.