Ook volgend voetbalseizoen zal Andy Biekman bij de Bodegraafse voetbalclub ESTO voor de selectie staan. De Bodegravers willen verder toewerken naar eerder geformuleerde doelstellingen: een stabiele tweede klasser, verjonging binnen de selectie en steeds meer naar een echte selectiecultuur toe werken voor het eerste en tweede elftal.

ESTO is er van overtuigd dat Biekman aan al deze punten een positieve bijdrage kan leveren en is dan ook blij dat de huidige trainer nog een seizoen wil doorgaan. De komende weken zullen ook gesprekken gevoerd worden met de overige stafleden.


De Bodegraafse voetbalvereniging Rohda ’76 heeft in Arjen Linstra een opvolger gevonden voor Willem van Vegten die aan het einde van dit seizoen vertrekt.

Op dit moment traint en coacht Linstra de hoofdmacht van Aarlanderveen. Daarmee behaalde hij afgelopen jaar de titel in de vierde klas. Momenteel bezet zijn elftal de tweede plaats achter koploper TAVV. De 37-jarige Koudekerker is bezig aan zijn zesde seizoen bij Aarlanderveen.

De nieuwkomer omschrijft zichzelf als een enthousiaste, bevlogen en gedreven trainer die na de zomervakantie graag aan de slag gaat met de jeugdige Rohda-selectie.

Voor het nieuwe seizoen zoekt Rohda ’76 nog een assistent voor Linstra, iemand die de training en coaching van het tweede elftal voor zijn rekening gaat nemen.

Foto’s: André van Egdom – Links Andy Biekman en rechts Arjen Linstra