Logo ESTO BodegravenVoor het eerst nemen vier verenigingen uit de Utrechtse regio deel aan de competitie in de 3e klas van West II, waarin ESTO uit Bodegraven komend seizoen is ingedeeld. MSV ‘19 uit…

Montfoort, uit Utrecht PVC, zij spelen op het oude UVV-complex waar Marco van Basten voetballend is opgegroeid, PVCV uit Vleuten is een vereniging met een geweldige voetbalpotentie vanwege de ligging in een grote nieuwbouwwijk en als vierde voetbalvereniging Vreeswijk uit Nieuwegein.

Bovendien is het mooi dat ook v.v. Bodegraven weer in de poule zit. In november mag ESTO thuis hun buur ontvangen voor de eerste derby. Van de resterende verenigingen komen er twee uit de Rotterdamse regio en overige uit de Goudse. Het is ook weer prima dat ONA haar terechte plaats in de 3e klas heeft veroverd. Dat belooft twee boeiende wedstrijden tegen deze Goudse stadsvereniging waar voetbal in de genen zit.

Gisteravond zijn de eerste trainingen gestart en dinsdagavond 9 augustus staat de eerste oefenwedstrijd op het programma, uit tegen WDS in Driebruggen.