Logo ESTO BodegravenHet Bodegraafse ESTO voetbalde zondag in en tegen Stolwijk. Bijna onwaarschijnlijk verdween de bal in de eerste minuut al in het ESTO-doel. Een voorzet werd door Tim van de…

Lagemaat ongelukkig geraakt en viel pardoes achter de verbaasde Joey Anker. Met slecht één kans liepen de Stolwijkers de rest van de eerste helft achter de feiten aan. De dik verdiende gelijkmaker viel in 37e minuut dankzij een fraaie kopbal van Jordy Romein.

ESTO ging in de tweede helft furieus van start en onmiddellijk werden er al twee kansen gemist. Echter vijf minuten na rust kwam de 2-1 op het scorebord door een mislukte kopbal in eigen doel van de ongelukkige Guido Bentveld. Uiteraard gingen de Stolwijkers op de counter spelen en dat leidde in de 65e minuut tot een 3-1 voorsprong door Joost van Niekerk. In de 80e minuut viel de 4-1, eveneens van de voet van Van Niekerk.

In de 90e minuut ging de bal op de stip voor een terechte penalty. Genadig knalde de Stolwijkse spits de bal hard tegen de lat en bleef ESTO een nog grotere afgang bespaard.