Logo ESTO Bodegraven Harde wind en regen be├»nvloedden zondag het spelbeeld in Bodegraven van de voetbalwedstrijd tussen ESTO en koploper ONA uit Gouda. Terwijl ONA in…

de eerste helft de meer dominante ploeg was, dwong ESTO in het tweede bedrijf toch ook een paar goede kansen af.

Zo bracht Arno Zijm in de 50e minuut na een uitstekende actie op rechts de bal voor. De laatste man van ONA drukte de bal bijna in zijn eigen doel. In de 65e minuut mocht ONA opnieuw van geluk spreken dat een kopbal van Jordy Romijn maar net naast ging. Nog geen twee minuten later speelde Zijm zich pingelend vrij in het centrum voor het doel van ONA. Zijn schot vloog richting de rechter bovenhoek en een onwaarschijnlijke redding van de ONA-keeper voorkwam een doelpunt.

De wedstrijd kantelde daarna wel weer richting het ESTO-doel en fabuleus keeperswerk van Joey Anker voorkwam een achterstand. In de 88e minuut kon ONA nog even de handjes dichtknijpen omdat het vizier bij Lars Verheul niet op scherp stond bij een vrije schietkans, slechts 16 meter van het doel. Per saldo mocht ESTO eigenlijk de overwinning claimen op basis van de tweede helft.

Foto: RTV Bodegraven
ESTO neemt een hoekschop tegen ONA. Kansen waren er wel, maar doelpunten bleven uit
10 esto