Logo ESTO BodegravenBij de Bodegraafse voetbalclub ESTO is een 20-koppige selectie al fanatiek aan het trainen geslagen en staat te trappelen om straks zo hoog mogelijk op de ranglijst van de derde klasse…

te komen. Er zijn wat nieuwe spelers van buitenaf aangetrokken en ook de doorstroming vanuit de eigen jeugd zorgen voor nieuw élan.

Ook het sportcomplex is flink onder handen genomen en ligt er weer spic & span bij. Niet alleen aan de buitenkant is het clubgebouw van een verfje voorzien, maar binnen is het klimaat aangepakt door een nieuwe luchtverversingsinstallatie en is de verlichting vervangen door energiezuinige led-lampen. Daarnaast is de geluidsinstallatie vernieuwd.

Esto gaat met zijn tijd mee want er is gratis wifi. Op meerdere plaatsen kan bovendien gewoon met een pinpas worden betaald en het bedienend personeel werkt met touchscreens. Rondom het veld zijn de ruim 100 reclameborden ook aangepakt en ziet alles er strak en verzorgd uit. Dankzij de vele vrijwilligers is Esto helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Het wachten is nu op de eerste resultaten.