Logo ESTO Bodegraven Ook tegen Haastrecht voer ESTO een vaste koers richting kampioenschap van de 3e Klasse C. Op eigen veld werd een lastig te bestrijden Haastrecht met de staart…

tussen de benen van het veld gespeeld: 5-1.

Dat zag er na twee minuten niet naar uit. Haastrecht scoorde uit de eerste de beste tegenaanval de openingstreffer, waardoor ESTO direct aan de bak moest. Na 13 minuten kopte Lars Verheul de Bodegravers fijntjes naast Haastrecht: 1-1. Twee minuten later had Wouter-Jan Bos de 2-1 in de touwen hangen na voorbereidend werk van de goed spelende Robin Groenendijk.

Nog liet Haastrecht z’n gevaarlijke kant zien. ESTO kwam goed weg met een bal op de paal en de daarop directe open kans voor de 2-2. Die kwam er dus niet, maar wel de 3-1. Jordi Tuithof wist met een kopbal over de uitgelopen Haastrecht-goalie Rob de Wit het net te vinden.

Vlak voor rust prikte Jordy Romijn de 4-1 binnen, waardoor ESTO met een gerust hart de tweede helft inging, qua kijkplezier een stuk minder. Het lukte Haastrecht echter niet voor nog wat spanning te zorgen. Vlak voor tijd bepaalde Jordi Tuithof de eindstand op 5-1.

Foto: André van Egdom
ESTO-aanvoerder Robin Groenendijk aan de bal
esto