Logo ESTO BodegravenHet ontbrak Ammerstol zondag thuis aan individuele kwaliteit in de voetbalwedstrijd tegen ESTO om het de Bodegravers moeilijk te maken. Na 20 minuten had ESTO het eerste…

doelpunt te pakken. De volledig uit elkaar gespeelde Ammerstolse verdediging moest het hoofd buigen toen de vrijstaande Wouter-Jan Bos de 0-1 in het doel tikte. Kort voor de rust maakte Tim van de Lagemaat de 0-2. Zijn vrije trap vanaf ca. 25 meter ging met een krul prachtig in de rechter bovenhoek.

Na de rust kon hij op een identieke wijze na een klein kwartiertje de 0-3 aantekenen. De keeper ging daarbij niet vrijuit en ook had hij de muur niet goed gemetseld. Nog geen twee minuten daarna mocht Ammerstol haar doelpuntje maken en kreeg zowaar vleugels voor meer. De ESTO-verdediging had daarna de zaakjes weer op orde en liet geen slippertje meer toe.

In de 69e minuut kon Bos zijn tweede doelpunt vanaf de 16 meterlijn laag en hard binnen knallen voor de 1-4. Invaller junior Jesper den Besten mocht in de 89e minuut op een diepe bal zijn snelheid en handigheid laten zien. Daarmee schreef hij het vijfde doelpunt voor ESTO op zijn naam.

Foto: RTV Bodegraven
ESTO (gele shirts) was heel vaak te vinden voor het Ammerstol doel
11 esto