Logo ESTO Bodegraven Met een einduitslag van 5-4 trok ESTO aan het kortste eind tegen Hillegersberg. De eerste tien minuten waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Het doelpunt…

van de thuisclub leek uit de lucht te vallen. Nog geen kwartier later doken drie tegenstanders helemaal vrij op voor keeper Donny Veenis. Hij was kansloos en de gastheren konden de 2-0 noteren. ESTO pakte toch de draad weer op en nog voor rust maakte Robin Groenendijk de 2-1 met een kopbal.

In de tweede helft pakte Hillegersberg direct het initiatief en liet dat niet meer schieten. ESTO werd terug gedrukt op eigen helft. De 3-1 volgde en dankzij Donny Veenis bleven de bezoekers overeind. Een doelpunt van Wouter-Jan Bos leverde de aansluiter: 3-2. Nu moest Hillegersberg diep terug op eigen helft en zo kon al snel Jesper de Besten de gelijkmaker verzilveren: 3-3. Zes minuten voor tijd kwam ESTO op een 3-4 voorsprong dankzij Maarten van Riessen. Het leek alsnog een overwinning te worden, maar kort daarna viel de gelijkmaker. Zo kwamen de Rotterdammers weer onverwacht langszij. Tegen het einde van de wedstrijd glipte de Bodegravers een gelijkspel alsnog uit handen.

Foto: Han Koevoets
Tim v.d. Lagemaat van ESTO komt ten val
esto