Logo ESTO Bodegraven Al in de zesde minuut moest de ESTO-verdediging buigen voor de bezoekers uit Hillegersberg na een prachtig schot in de linker bovenhoek. En met 0-1 was dat meteen het…

visitekaartje van Hilligersberg. Tien minuten later bracht de paal redding voor Esto. Na twintig minuten ging de deur bij ESTO op slot. De aanval en het middenveld leverden dit keer echter niet de gewenste doelpunten.

Er waren ook te weinig momenten dat de Bodegravers het heft in handen hadden. Kansen op tenminste een gelijkspel waren er wel degelijk. De kansen waren er ook bij Hillegersberg om de overwinning definitief naar zich toe te trekken. Het duurde echter tot de 86e minuut voordat de beslissing viel.

In het laatste kwartier werd getracht om met één tegen één tactiek de 0-1 achterstand om te buigen naar tenminste een gelijkspel. De ervaren ploeg uit Rotterdam gebruikte de geboden ruimte slim om vervolgens de wedstrijd in hun voordeel definitief te beslissen. De 0-2 viel in de 86e minuut na een snelle uitgespeelde aanval. Ondanks het verlies was de inzet van ESTO prima en werd er ook vaak goed gevoetbald.

Foto: Han Koevoets
Esto verliest van Hillegersberg
esto