Logo ESTO Bodegraven ESTO speelde voor rust een prima wedstrijd tegen het Haagse Laakkwartier. Gezien de kansen kwamen de Hagenaars nog goed weg met de 1-0 achterstand tot de pauze.

Het doelpunt binnen 30 min. van v/d Lagemaat gaf de voorzet en via twee ESTO-spelers kwamen de Bodegravers op voorsprong.

Om de achterstand recht te zetten schoof Laakkwartier de verdediging op tot over de middenlijn. Een doorbraak van Den Besten, 10 minuten na rust, zette hem voor de kansloze keeper. Met dit tweede doelpunt was de wedstrijd absoluut nog niet gespeeld. Laakkwartier drukte ESTO vast op eigen helft en een doelpunt kon niet uitblijven.

De 2-1 viel even later en de rood-zwart geblokte ploeg schoof steeds verder op richting het Bodegraafse doel. Een tweede gele kaart voor ESTO-aanvoerder Groenendijk leek de nekslag te zijn, maar de tien ESTO-mannen stroopten de mouwtjes nog eens extra op voor de eindstrijd, die uiteindelijk werd gewonnen door de thuisclub.

Het derde doelpunt was gelijk aan het tweede. Den Besten gaf de doelman het nakijken en het vierde kwam in de 90e minuut uit een snelle aanval die Romijn afrondde met een doelpunt. ESTO staat nu op het middenveld van de ranglijst.

Foto: Han Koevoets
Opruiming bij de ESTO-verdediging
esto