Logo ESTO Bodegraven Weer een zeer ruime overwinning voor ESTO dat in z’n kampioensdrift Blijdorp met 6-0 versloeg. Blijdorp sneed zichzelf al snel diep in de vingers: door een veel te…

wilde charge op Jordi Tuithof kwamen de Rotterdammers met tien man te staan. Alle snode plannen van Blijdorp om ESTO te verrassen, konden daarmee wel in de prullenbak.

ESTO kwam daarna pas goed los en brak nog voor rust het meeste verzet bij de Rotterdammers. Robin Groenendijk kopte in de 22e min. uit een voorzet van Tuithof de 1-0 binnen en strafte even later de uitgelopen Blijdorp-goalie af: 2-0. Wouter-Jan Bos deed daarna ook een duit in het zakje met de 3-0. ESTO had daarmee de vis wel zo’n beetje op het droge.

In de tweede helft werkte ESTO nog lekker aan het doelsaldo om ook dat een nog beter aanzien te geven. Jordy Romijn prikte kort na rust de 4-0 binnen en Maarten van Riessen liet de 5-0 noteren. Lars Verheul zorgde voor het halve dozijn door een voorzet op maat van Jordi Tuithof simpel binnen te tikken: 6-0. De titel lonkt voor ESTO. De Bodegravers hebben nu nog zes wedstrijden voor de boog tegen louter laagvliegers.

Foto André van Egdom

Lars Verheul in de aanval tegen Blijdorp. De middenvelder zorgde voor de 6-0
esto