Logo ESTO BodegravenESTO voetbalde zondag in Bodegraven tegen Stolwijk dat vorige week een plek in de nacompetitie veroverde. Voetballend was ESTO de betere ploeg. Er stond echter voor beide ploegen…

niets meer op het spel en dat was soms te merken. Anderzijds hadden beide ploegen meerdere invallers vanwege schorsingen en blessures die vooraan stonden om er een leuke sportieve wedstrijd van te maken. De 0-0 ruststand deed recht aan de verhoudingen.

In de 69e minuut mocht Stojan Cekic voor ESTO de 1-0 aantekenen. Een goede steekpass vanuit de middencirkel zette hem voor de Stolwijse doelman. Die omspeelde hij en ronde af door de bal in het net te schuiven. Nog geen twee minuten later viel de 2-0 voor ESTO. Dit keer was het de jonge Jesper den Besten die een rebound benutte om koppend zijn ploeg op de einduitslag te trakteren.

Ook dit seizoen sloot ESTO de competitie af met een plek in de middenmoot. Wel ongeveer wat de verwachtingen waren bij de start van het seizoen maar zeker niet enkele weken geleden. Toen stond het vizier nog gericht op een plekje in de top. Juist tegen de ploegen uit de onderste regionen werden onvoldoende punten gepakt om dit te bereiken.