Na twee driepunters op rij bleef ESTO dit weekend weer met lege handen staan. Al na vier minuten had het Haagse Laakkwartier een voorsprong op de Bodegraafse gasten te pakken.

Aanvallend was ESTO niet in staat echte doelrijpe kansen af te dwingen.

Toen in de eerste helft ook nog Jesper den Besten als spits met een blessure naar de kant moest, bleef er nog minder over van de aanvallende intenties. Kort voor rust forceerde Laakkwartier uit een vrije schop eigenlijk al de 2-0 beslissing en bracht daarmee ESTO in mineur naar de thee.

Na rust probeerde ESTO nog wel de bakens te verzetten. Laakkwartier had geen moeite het krachteloze verzet het hoofd te bieden. Beide invallers, Bas van Goudzwaard en Daan Boerboom misten de ervaring als aanvaller de Haagse defensie aan het wankelen te brengen.

Dat ESTO tegen een veel beter Laakkwartier in de tweede helft niet verder op achterstand kwam, was vooral te danken aan het puike keeperswerk van Joey Anker. Maar ook Laakkwartier ging slordig met de kansen om. Door deze 2-0 nederlaag is ESTO weer teruggezakt in de gevarenzone.

Foto: André van Egdom

esto
Jesper den Besten wordt gestuit in het Haagse strafschopgebied