Logo Voetbal 10 In Montfoort voetbalden zondag MSV’19 tegen ESTO uit Bodegraven. Inzet was welke ploeg bovenin mee zou blijven doen. Beide verdedigingen hielden prima…

stand en zo speelde de strijd zich vooral af buiten de zestienmeterlijnen. Daar won MSV op het veld en uiteindelijk met één prachtig zondagsschot pakte de thuisclub de wedstrijd. Het doelpunt viel in de 28e minuut en was een doelpunt á la Robben. De bal vrij kappen rechts op het veld en rand strafschopgebied, onzichtbaar en daardoor onhoudbaar met links in de verre hoek knallen.

Op dat moment waren de ploegen in evenwicht, weinig kansen en redelijk voetbal. Kort voor de rust werd Jordy Romijn na de enige vloeiende aanval volledig vrij voor de Montfoortse keeper gezet. Met een flitsende reactie hield hij zijn ploeg overeind.

Direct na de rust had MSV een dot van een kans de voorsprong te vergroten. Nu was het Joey Anker die dit voorkwam. Zo bleef de 1-0 tot het einde op het scorebord staan. MSV was op een aantal fronten iets completer dan ESTO. Dat rechtvaardigde eigenlijk hun minimale overwinning. Inzet en de wil om duels te winnen waren groter bij MSV dan bij ESTO.

Foto: RTV Bodegraven
ESTO in de aanval en het aanschouwt een knappe redding van de MSV-keeper
13 msv