Logo ESTO Bodegraven De voetballers van ESTO begonnen de tweede helft van de competitie in Bodegraven tegen PVC uit Utrecht. In een boeiende eerste helft wist ESTO prima mee te voetballen.

Een beetje fortuinlijk kwam ESTO wel in de 19e minuut op voorsprong. Een hard en stuiterend schot van Lars Verheul kreeg de PVC-keeper niet onder controle. Stojan Cekic, die debuteerde in de formatie van Pieter van Zoest, was er als de kippen bij om de bal in het doel te schuiven: 1-0.

In de tweede helft was ESTO de voorsprong al snel kwijt. En dat gebeurde al binnen twee minuten: 1-1. Meer en meer raakte ESTO het initiatief kwijt aan de Utrechters. ESTO liet het gebeuren. In bezit van de bal was er vaak sprake van een diepe ongestuurde trap naar voren. Van enige opbouw en rust aan de bal was geen sprake meer. Natuurlijk had dat ook te maken met de kwaliteiten van de tegenstander.

Het lukte ESTO nauwelijks meer om PVC nog terug te dringen op eigen helft. Zo viel halverwege de tweede helft de 1-2 en in de 90e minuut zelfs de 1-3.

Foto: RTV Bodegraven
Esto verliest van sterker PVC
05 esto