Logo ESTO Bodegraven ESTO was veel beter dan tegenstander NOC. Na de aftrap had ESTO om de vijf minuten kans op een doelpunt. NOC Kralingen gaf vooral een staaltje tenenkrommend…

theater weg. Na ongeveer twintig minuten begreep de tegenstander hoe ze de kampioenskandidaat moest afstoppen.

Zo viel het eerste doelpunt voor de Kralingers in de 27e minuut. Meteen daarna bracht Robin Groenendijk met een kopbal de stand weer in evenwicht. In een fraaie aanval van NOC Kralingen werd ESTO enkele minuten daarna opnieuw op achterstand gezet.

Na de rust haalden de Rotterdammers alles uit de kast om de punten mee naar huis te nemen. Veel mensen achter de bal, gedoe, gebabbel en vertragingstactiek. Dat leverde gele kaarten op, maar hielp uiteindelijk wel degelijk om een punt uit de wedstrijd te slepen.

Nadat de gelijkmaker van Jordy Romijn in de 90e minuut viel, zat er in de verwachte ruime blessuretijd nog wel een overwinning in. De prima scheidsrechter vond kennelijk dat de veelvuldige “blessurebehandelingen” allemaal tot het spelletje hoorden. Hij blies in de 92e minuut de wedstrijd af. Met een einduitslag van 2-2 mocht ESTO de handjes dichtknijpen.

Foto: Erik Saeijs
Jordy Romijn grist de bal uit het net
esto