Logo Voetbal 9 Gezien de stand zouden de voetballers van ESTO zondag in de derby tegen Bodegraven over de tegenstander heen moeten lopen, maar ESTO moest nog flink aan…

de bak om Bodegraven op de knieën te krijgen. Bodegraven beet in de eerste helft goed van zich af en dwong daarmee een aantal goede doelkansen af. Na een kwartier kwam het zelfs op een 0-1 voorsprong door een prima actie van Randy Zaal. Het was voor ESTO een wake-up call dat het de mouwen op moest stropen. Nadat eerst Arno Zijm nog een opgelegde kans over kopte, wist dezelfde Zijm – die lang blessureleed heeft gekend – even later wel het net voor ESTO te vinden: 1-1.

In de tweede helft zakte Bodegraven weg en kreeg ESTO meer en meer de overhand. In de 65e minuut had ESTO de 2-1 te pakken. Uit een hoekschop kopte aanvoerder Robin Groenendijk de bal tegen de touwen. Bodegraven ging daarna nog wel voor de gelijkmaker. Echter aanvallend kon de ploeg van Frank Bakker en Willem Dekker geen vuist meer maken. En ook de krachten waren zichtbaar weggevloeid. Bodegraven incasseerde zodoende de 10e nederlaag op rij.

Foto’s: André van Egdom
Frank Veelenturf van Bodegraven op het vinkentouw. Robin Groenendijk (nr. 8) weet voor ESTO de bal voor hem weg te houden.
46 ESTO Bodegraven1

Onder: Randy Zaal (Bodegraven) wordt op de hielen gezeten door Arno Zijm (ESTO). Beide spelers wisten voor hun club te scoren.
46 ESTO Bodegraven