Logo ESTO Bodegraven Het Bodegraafse ESTO voetbalde zondag in Cabauw vooral tegen zichzelf. In de eerste helft waren er vooral kansen voor ESTO. De afronding miste de scherpte of het…

gemak van een glad en snel kunstgrasveld. Een dot van een kans voor Cabauw in de 40e minuut werd niet benut mede dankzij goed uitkomen van doelman Joey Anker. Nog geen twee minuten later prikte Jordy Romijn de eerste binnen. De keeper van Cabauw liet de bal los en als echte spits was Jordy er direct bij om dit foutje af te straffen: 0-1. Nog geen drie minuten later mocht hij de 0-2 ruststand aantekenen met een draai van zijn voet en een hobbelende bal over de doellijn. Gepruts van de Cabauwse verdediging ging hier aan vooraf waardoor de bal met wat geluk voor zijn voeten viel.

Na de rust werd het polderniveau moeiteloos voorgezet. Tim van de Lagemaat zag zijn voorzet geheel onverwacht en tot zijn en ieders verbazing over de keeper in het Cabauwse doel verdwijnen. Met 0-3 op het scorebord en nog een klein half uurtje leek er voor ESTO niet veel meer aan de hand totdat een prima doelpunt de thuisploeg enige aansluiting gaf, maar hierbij bleef het.

Foto: RTV Bodegraven
Drukte voor het Cabauw-doel
48 esto