Logo ESTO BodegravenDe voetballers van ESTO uit Bodegraven namen zondag net voor rust de leiding in en tegen Vreeswijk. Een steekpass zette Stojan Cekic oog in oog met de keeper van Vreeswijk…

die de ESTO-aanvaller op zijn beurt haakte waardoor een rode kaart hem ten deel viel. Aanvoerder Robin Groenendijk schoof van elf meter de bal feilloos in de hoek: 0-1.

Kort na rust kwam Vreeswijk met 10 man toch naast ESTO: 1-1. ESTO wankelde op dat moment maar een bevrijdend afstandsschot van Lars Verheul leverde ESTO in de 75e minuut toch weer de verdiende voorsprong op: 1-2. De irritatie op het veld nam verder toe en ook de gele kaarten voor praten. Vreeswijk moest in de 77e minuut net negen man verder na opnieuw een rode kaart (twee keer geel).

Even later was er weer veel gezeur, de scheidsrechter was het zat en staakte de wedstrijd. Na een afkoelingsperiode in de kleedkamers kwamen de ploegen weer op het veld. Direct wist ESTO gebruik te maken van de extra ruimte. Jordy Romijn werd in vrijstaande positie enkele meters voor een leeg doel aangespeeld en gooide met 1-3 de wedstrijd op slot. Enkele minuten voor het einde bepaalde Tim van de Lagemaat de eindstand op 1-4.

Foto: RTV Bodegraven
Robin Groenendijk trapt van elf meter de 0-1 voor ESTO binnen
06 esto