Logo Excelsior In een uitverkochte tot theater omgebouwde Snellerpoort, waaronder de uitgenodigde wethouder Koster, serveerde Excelsior-muziekvereniging afgelopen…

zaterdagavond een compleet Promsconcert naar ieders smaak. “Met als thema ‘Sensations en Sentimensts” werd de avond geopend met een spectaculaire solo uit de James Bond Film Thunderbold van Bastiaan Sparnaay begeleid door het orkest.

De toon was gezet en dit succes zette zich de hele avond voort. In het bijzonder bij het optreden van de 3 tenoren en het verrassingsnummer Avé Maria gezongen door Anke Smits namen de decibellen van het gejuich in de sporthal toe. Kortom gaandeweg deze 18de maal opgevoerde Proms kwamen de voeten van de vloer en dansten menigeen op het ritme van het orkest aangemoedigd door hun dirigent Hans van Hees.

Er was voor ieder wat wils: van pop tot klassiek, dans en trompetsolo, Sinatra en Frozen-muziek. En dit alles werd afgesloten met uit het hart gegrepen dankwoord van algemeen organisator Harrie Banken.

Foto’s: Henk Wit