Logo Oudewater Binnen de minuut keken de gastheren tegen een 0-1 achterstand aan. Een slimme steekpass van verdediger Sluijs bereikte Van Sprundel en die liet doelman…

Van Manen kansloos. Even later kwam het spel meer in evenwicht. In de 11e minuut was de gelijkmaker een feit: 1-1. In de 19e minuut slaagde Griffioen er in om de bal voor de voeten van aanvoerder Venhof te leggen, die drukte af: 1-2. Bunnik wist nog voor de rust te scoren. In de 41e minuut had Bunnik een verrassing in petto, die de thee minder deed smaken: 2-2.

Grote tegenvaller deze middag was een gebroken enkel van Björn Stalvord die twee tegenstanders op zijn enkel kreeg. Per brancard moest hij het veld verlaten. Na dit incident kwam aan beide zijden het wedstrijdritme niet meer terug. Bart Griffioen beleefde een moeilijke middag. De mannen uit Bunnik leken zich bijzonder op hem te hebben ingesteld en hielden de frêle linkerspits flink onder de duim. Slechts Bunnik-verdediger Lars Veenbrink kreeg hier omtrent de 74e minuut een gele kaart. Mogelijkheden aan Oudewaterse zijde waren er daarna nog wel degelijk, maar alle pogingen leverden uiteindelijk niets op.

Foto: Website FC Oudewater
oudewater