Logo OudewaterFC Oudewater voetbalde zaterdag in en tegen Bergambacht. Na diverse pogingen in de beginfase van de wedstrijd werd de score geopend door Menno Venhof. Een vrije trap van Djardo…

Boele kwam terecht in een kluwen van spelers en Venhof was er als de kippen bij: 0-1 in de 16e minuut. In de 25e minuut moest doelman Arnold de Ruyter het veld ruimen na een overtreding binnen zijn 16-metergebied. Rood en een strafschop tegen, niet bepaald een leuke start voor zijn vervanger Kay van den Heuvel. Pieter Meijer was degene de penalty benutte: 1-1.

Bergambacht probeerde er in de tweede helft meer uit te slepen, maar het was Mike Rijsbergen die FC Oudewater in de 50e minuut weer op voorsprong zette: 1-2. Een verdedigingsfout vlak voor het doel van Oudewater betekende de 2-2 in de 70e minuut. Met dapper en goed voetbal gingen de Oudewaterse tien toch weer richting het doel van Bergambacht en was het uiteindelijk Simon la Lau die met een uiterst fraai doelpunt de 2-3 binnenschoot in de 81e minuut. Wat eigenlijk niemand voorzien had gebeurde.

Door het gelijke spel van Rohda zijn de mannen van trainer Akkermans niet meer te achterhalen in de 4e klasse C.