Logo FC Oudewater Vorig jaar zomer startte FusieClub Oudewater met een nieuw traject. Er werd gekozen voor zaterdagvoetbal en het technisch beleid werd voortgezet, op basis van…

een eigen (KNVB-gecertificeerde) jeugdopleiding en een goede aansluiting van jeugd- en seniorenvoetbal. Hoofdtrainer Harry Akkermans werd gevraagd om leiding te geven aan dit proces.

FC Oudewater staat bovenaan in de competitie, promotie is het doel voor dit seizoen. Op basis daarvan is het logisch dat het contract met een jaar is verlengd. Voorzitter Ton Hendrickx: “Toch is dat niet de voornaamste reden. Want resultaten zijn altijd het gevolg van een proces. Harry Akkermans is niet alleen bij het eerste betrokken, maar ook bij het tweede en de O17 en O21. Niet voor niks hebben al drie A-junioren de weg naar het eerste gevonden”.

Trainer Harry Akkermans: “Ik heb het naar mijn zin, maar wil ook graag onderdeel blijven van het proces dat FC Oudewater nastreeft: Een volwaardige 2e-klasser zijn in 2020. Ik wil geen voorbijganger zijn, maar deel uitmaken van dat traject. Het contract is verlengd, maar daarbij is de uitdrukkelijke intentie uitgesproken om de samenwerking voort te zetten. Verbeteringen zijn altijd mogelijk, maar dit is een club waar het plezierig werken is.”

Foto: PR-FC Oudewater
Hoofdtrainer Harry Akkermans (links) verlengt contract bij FC Oudewater met een jaar
Harry Akkermans verlengt contract