Logo SCH1 Een feestelijke opening van het nieuwe clubhuis van SC Harmelen stond vorige week zondag gepland na afloop van de thuiswedstrijden van het eest en tweede team.

Alles en iedereen was er klaar voor. Alleen regen en nederlagen konden roet in het eten gooien, maar het vlaggenschip won met een afgetekende 5-1 van vv IJsselstein en het tweede team speelde met 7-0 tegenstander Zwaluwen Utrecht helemaal van de mat.

Daarna was het feest. Ceremoniemeester John Bom benadrukte in zijn speech wat een geweldige prestatie er was geleverd om in vier maanden tijd een complete metamorfose door te voeren en bedankte de bouwploeg en alle vrijwilligers voor hun inzet en de vele sponsoren voor hun vaak financiële bijdrage.

Vervolgens knipten de Woerdense wethouder Margo Stolk van sportzaken en SCH-erelid Theo van Dam het lint door om het clubhuis officieel te heropenen. Ondertussen kreeg een ieder een glaasje champagne om met elkaar te toasten op alle ontwikkelingen.   Het was een fantastische dag en… gelukkig hebben ze de foto’s nog! Kijk maar op de website van de club.

Foto’s: Website SCH ‘44
Wethouder Margo Stolk en ere-lid Theo van Dam knippen het lint door
sch 1
De fraaie kantine met een pracht bar
sch 2
De bestuurskamer in het clubhuis
sch 3