Donderdagmiddag bestond de Harmelense buitenschoolse opvang Ballie’s elf jaar en dus alle reden voor een feestje. Ouders mochten het feestje ook meevieren en genoten, net zoals hun kinderen van o.a. het optreden van een goochelaar en vooral ook van de lekkere poffertjes van cateraar John Smolders.

Ballie’s is begonnen in het clubhuis van voetbalclub SCH. Al snel werd dat te klein en werd er een tweede locatie gevonden bij buurman THOR korfbal. Nadat SCH het clubhuis had verbouwd is Ballies helemaal ingetrokken bij THOR.

Oprichtster Marion Bal: ‘We zitten hier geweldig, we hebben hier de ruimte en de kinderen kunnen heerlijk buiten spelen. Voor ons is dit een fantastische plek en ook THOR is er blij mee, want die kunnen de extra inkomsten goed gebruiken. Niet alleen kinderen uit Harmelen kunnen hier terecht, maar ook uit omliggende plaatsen komen kinderen.’

Ballie’s kan gebruik maken van alle faciliteiten van de korfbalvereniging. Het clubhuis is door de THOR-leden weer helemaal opgeknapt en het oude kunstgrasveld is vervangen door een nieuw. Vrijdagavond 13 september werd het THOR-complex officieel heropend door wethouder Noorthoek.

Foto: Mieke Schilder