Logo Oudewater FC Oudewater Trainer Akkermans kampte al met geblesseerde en afwezige spelers en moest lijdzaam toezien dat na 20 minuten Griffioen het veld met een gebroken sleutelbeen…

moest verlaten. Het eerste kwartier was duidelijk voor de Oudewaternaren, diverse kansjes deden zich voor maar telkens weer stond een DSVPā€™er in de weg.

Even was er wat hilariteit toen Arjan Hoogendijk, de aanvoerder van het Pijnackerse DSVP, verstrikt zat in zijn eigen veters. Overigens raakte deze speler verstrikt in zijn voetbalmanieren, doordat hij regelmatig te fel zijn tegenstanders bejegende. Rond de 40e minuut werd binnen dertig seconden de bal tot vier maal toe op het doel van DSVP geschoten, waarbij de laatste poging werd beloond. De Vor, ingevallen voor Griffioen, maakte Oudewater gelukkig met de 1-0.

In de tweede helft kreeg Venhof het regelmatig te verduren, vooral van Hoogendijk. Maar ook Van Sprundel kon er van meespreken. Bij de tweede hoekschop op rij liet doelman Benard de bal los en dat veroorzaakte in de 73e minuut de 2-0. Maar ook aan de overkant rolde een simpele terugspeelbal richting het verlaten doel. Een sprintje van de doelman was net op tijd. De 2-1 die volgde was van Gerben van Rossum en goed voor de statistieken.

Foto: woudewaterebsite DSVP/Jan Wenteler