Logo Linschoten NSV uit Noorden heeft met een klinkende overwinning op de voetballers van Linschoten de eerste periodetitel binnen gesleept. Het thuisduel tegen Linschoten…

ging lange tijd gelijk op en de NSV-goalie moest zelf een paar keer handelend optreden om een Linschotense tegengoal te voorkomen, maar langzaam maar zeker wist NSV toch de overhand in de wedstrijd te krijgen In eerste helft maakten de Noordelingen het verschil met een vrije trap met daarin een vervelende stuit en daar verkeek de Linschoten-doelman zich volkomen op: 1-0 en met die stand ging men richting de kleedkamer voor de thee.

In het tweede bedrijf domineerde NSV en liet het Linschoten geen schijn van kans meer. De Noordense aanvallers schoten van alle kanten op doel en ondanks goed verweer van de Linschoten-doelman werden de withemden naar een kansloze nederlaag gespeeld: 6-0.

Daarmee was de eerste periodetitel voor de ploeg van coach Dennis van der Ing een feit en verspeelde het team de eerste zeven wedstrijden geen enkel punt. De ploeg staat inmiddels al acht punten voor op haar naaste belagers. SC Woerden kan, als het haar inhaalduel tegen Rohda ’76 wint, op zes punten komen, maar zelfs dat is een groot gat.

Foto: PR
Het team van coach Van den Ing in feeststemming
linschoten