Logo VV LinschotenZaterdag moest Linschoten aantreden tegen WDS, de nummer drie van de ranglijst. De bezoekers hadden voorgaande weken voor sinterklaas gespeeld en de ploeg moest de…

grauwe novembermaand zien weg te spelen.

De eerste tien minuten liep Linschoten er halfbevroren bij en walste WDS over Linschoten heen. Het haalde slechts één keer de trekker over: spits Rick Wils scoorde na raar uitverdedigen. Linschoten was inmiddels ontdooid en kreeg op het kwartier een strafschop. Sam da Cruz zag z’n slappe inzet worden gestopt. De bezoekers namen de wedstrijd over en legde WDS op de pijnbank via Antonio en aanvoerder Van Eijk: 1-2.

Goed geschrokken van het aanvalsgeweld van Linschoten zocht WDS in de tweede helft verwoed naar de gelijkmaker. En waar Linschoten de voorbije weken de punten in deel twee belachelijk makkelijk inleverde, was het nu duidelijk dat er voor Bruggenaren weinig te halen viel. De thuisclub kwam zelfs goed weg. Het vizier van de razendsnelle aanvallers van Linschoten stond allesbehalve scherp en zorgde derhalve voor een spannende wedstrijd tot de laatste minuut. Doelman Ankone stond met alle middelen die voorhanden waren de gelijkmaker in de weg en zo boekte Linschoten weer eens een overwinning.