Logo Rob Severs De Woerdense autocoureur Rob Severs heeft de eerste zege van zijn internationale autosportseizoen binnen. Tijdens de GT4 Central European Cup races op de Red Bull…

Ring in Spielberg, Oostenrijk, reed Severs afgelopen zondag naar een overtuigende overwinning.

Severs en zijn Duitse teamgenoot Kasperlik hadden aan de voorafgaande zaterdag pech in de eerste ronde doordat een rijder vlak voor de Woerdenaar in een spin belandde en in botsing kwam met wagen van de Allied Racing-coureur. Dat was gelijk einde wedstrijd voor Severs.

In de tweede race van zondag waren Severs en Kasperlik goed op dreef. Van het begin tot het eind lagen beide rijders op kop en lieten zelfs de zeer ervaren oud-Formule 1-coureur Christian Danner achter zich. Severs en Kasperlik pakten zowel de zege in het Pro-Am klassement als in de algemene wedstrijd.

Na afloop gaf Severs zijn hele team een dikke tien met een griffel omdat ze de bolide weer op tijd wisten te herstellen na de crash van zaterdag. Op 30 juni en 1 juli komen de GT4 Central European-coureurs opnieuw in actie. Dit keer op de Nürburgring in Duitsland.

Foto’s: PR