Logo FC UtrechtOnder het motto ‘In vorm voor nu en later’ volgen FC Utrecht en hoofdsponsor Zorg van de Zaak een half jaar lang hun Health Team. Dit team volgt een speciaal programma gericht…

op duurzame leefstijlverandering op het gebied van bewegen en voeding. Ambassadeur is Frans van Seumeren, grootaandeelhouder van FC Utrecht. Hij en zijn vrouw Gonnie (inzet) zijn eind mei een fietstocht naar de Noordkaap gestart.

Het werd een uitdagende, zware en mooie tocht waar Frans eens in de zoveel dagen zelf verslag van uitbracht op de website van de Domstedelingen. Na ruim zes weken fietsen en circa 3300 kilometer verder hebben zij hun uitdaging erop zitten.

Van Seumeren: “Het is een mooie tocht geweest en beiden zijn weer zo fris als een hoentje. Een paar overtollige kilootjes verloren, maar een ervaring rijker. Mijn complimenten aan mijn vrouw Gonnie. Zij heeft de hele rit op kop gereden. Zie je ons al gaan, Gon, als een volleerd tijdrijder, op kop op haar racefiets en ik al schakelend om het tempo bij te houden er achteraan op mijn hobbelfiets’, besluit de Harmelense ondernemer.