Logo SCH1 Na vijf jaar het shirt van eersteklasser Sportlust gedragen te hebben speelt Freek van Driel volgend seizoen in het geel/zwarte shirt van SCH’44. Van Driel speelde…

van drielzijn jeugd voor Argon, FC Utrecht en Excelsior.

Als senior kwam hij terecht op het oude nest van Argon en speelde daar twee jaar Topklasse om vervolgens bij Sportlust zijn carrière toen nog in de Hoofdklasse te vervolgen.

Freek: ‘Ik heb vijf jaar met plezier bij Sportlust gespeeld. Maar het laatste jaar raakte ik geblesseerd en toen ik weer fit was gaf de trainer de voorkeur om het team niet te wisselen, omdat het goed liep. Begrijpelijk, maar voor mij wel reden om eens om me heen te kijken. Van mijn vrienden Sander Tervoort en Kristiaan van Vliet hoorde ik goede berichten over SCH’44. Met Kris heb ik samen bij VEP en Sportlust gespeeld en ik kijk ernaar uit om weer samen in een leuk team te voetballen.’

De 26-jarige Freek van Driel woont in Woerden, studeert fysiotherapie en begint na de zomer aan zijn vierde en laatste jaar.