Logo RPL Galerij der Gladiatoren Vrijdagavond 14 april was de spanning bij volleybalmeisjes A1 van VSTS (Van Serve Tot Smash) uit Bodegraven om te snijden. Twee sets waren voldoende om…

het kampioenschap binnen te halen. De eerste set was de spanning goed voelbaar, maar halverwege de set herpakten de meiden zich en werd de achterstand weggewerkt tot een kleine voorsprong en de set werd gewonnen met 23-25. De tweede set begonnen de meiden weer met een achterstand. Dit keer kon het spel sneller worden omgedraaid. Door sterke servicereeksen en mooie aanvallen werd de set met 20-25 gewonnen en was het kampioenschap een feit!

Foto: RTV Bodegraven
VSTS meisjes

Bij vv Kamerik kon ook de kampioenvlag worden gehesen. Het JO11-3-team is vorige week zaterdag met vlag en wimpel eerste geworden op de ranglijst. Feest, bloemen en een foto voor het succesvolle team!

Foto: Website vv Kamerik
kamerik

Het was uitermate spannend maar de kampioenstitel was toch terecht voor Siveo JO13-2. In de titanenstrijd tegen ARC werd een 2-0 zege gepakt en daarmee was het feest op Beemd. Leider John Muijt vatte het als volgt samen: ‘Wat een seizoen zeg, de competitie afsluiten met een kampioenschap. Het begin van de competitie verloren we  één wedstrijd en speelden een paar keer gelijk, maar daarna werden alle partijen gewoon gewonnen, sommige ruim, anderen precies genoeg’.

Foto: Website Siveo
siveo

Het hoogste jeugdteam (de JO19-1) van SC Woerden is afgelopen zaterdag kampioen geworden. Dat het team van ex-profvoetballer Fouzi Mesaoudi kampioen zou worden was de laatste weken wel duidelijk, wanneer het zou gebeuren was echter nog niet duidelijk.

Enigszins onverwachts gebeurde het dan toch afgelopen zaterdag al. Zelf speelde SC Woerden op het eigen veld en wist het na een 0-0 ruststand de wedstrijd tegen Perkouw met 4-0 te winnen. Bij 2-0 kwamen de berichten door dat de enig overgebleven concurrent Hilligersberg (het speelde een half uur eerder) bij laagvlieger RVVH niet verder kwam dan een 4-4 gelijkspel.

De vreugde was natuurlijk enorm. De ploeg van Mesaoudi werd terecht kampioen. Het had de meeste kwaliteit en het wist vrijwel altijd op het juiste moment te scoren. Van de tot nu toe dertien gespeelde wedstrijden won het er elf en verloor het er slechts twee.