Logo Oudewater Voor aanvankelijk een handje vol toeschouwers gingen de gasten terstond op jacht naar een openingstreffer. Tussen de eerste hoekschoppen door kopte…

Bleiswijker Bross uit een voorzet van rechts net naast. FC Oudewater kon geen enkele kansrijke positie realiseren.

De hard zwoegende middenvelders konden de bal niet of nauwelijks kwijt en Van der Neut liep halverwege het eerste bedrijf tegen een gele kaart op. Tot twee keer toe wist doelman Rietveld een gevaarlijke situatie te klaren, maar toen een Bleiswijker dwars door de defensie voor Rietveld verscheen, had de goalie geen antwoord: 0-1.

Tot aan de theepauze deed FC Oudewater pogingen om de zaak nog recht te zetten. Maar alles was tevergeefs. Een hoekschop daalde in het 16-metergebied en Miltenburg stelde Soccer Boys-keeper Van Aalst op de proef. Balverlies van Van der Neut werd de thuisploeg fataal en een intikkertje volgde: 0-2.

Hierna speelde de strijd zich weer voornamelijk op de Oudewaterse speelhelft af. Ook het derde Bleiswijkse doelpunt kwam door balverlies. Pogingen om de eer nog te redden werden nog wel ondernomen, maar Soccer Boys eiste de eer op door met 0-3 naar Bleiswijk terug te keren.

Foto: Website FC Oudewater
fc oudewater