Logo MontfoortIn de wedstrijd tegen Bennekom probeerde Montfoort, al vanaf de eerste minuut druk te zetten richting de Bennekomse gasten. Voor Montfoort was het van belang een rol…

van betekenis te spelen in de nacompetitie, maar had deze wedstrijd het geluk niet aan haar kant.

De beide eerste kansen van Montfoort en Bennekom leverden niets op, maar tien minuten later had Bennekom meer geluk: doelman Verkerk leek een uitbraak van Bennekom met zijn vingers te redden, maar via één van de aanvallers verdween de bal via een vreemde carambole in het lege doel van Montfoort.

Ondanks dat Montfoort meer vat op de wedstrijd kreeg bleven doelpunten uit. Zo was er in de 33e minuut een prima schot van Nick Koppers en zag Marck van Baal even later, op een voorzet van Eddy Vorm, zijn inzet over gaan. In de slotminuut kopte Mike van Oostrom, uit een voorzet van opnieuw Eddy Vorm, over het doel van Bennekom.

In de tweede helft kwam de thuisploeg iets feller uit de startblokken en na een kleine 20 minuten leek Marck van Baal de gelijkmaker te maken, maar de keeper van de gasten bracht redding. Daarna kreeg de wedstrijd het predicaat ‘zomermiddagvoetbal’, maar het was uiteindelijk Bennekom dat in de slotseconde de eindstand bepaalde op 0-2. Direct na deze treffer floot scheidsrechter Van de Rest voor de laatste maal.