Logo BZPC In het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven speelden de waterpolosters van BZ&PC uit Bodegraven zaterdag tegen PSV. PSV kent de laatste maanden…

een sterke fase binnen het damespolo. De ploeg van BZ&PC coach Ton Kloosterman was zich hier goed van bewust en speelde een geconcentreerde wedstrijd. Het werd uiteindelijk een eenvoudige 3-16 overwinning. Periodestanden: 0-3, 2-3, 1-4, 0-6.

“Het was hard werken tegen die jonge meiden van PSV. Het ging er behoorlijk fysiek aan toe. We konden daar goed mee omgaan, maar zulk spel maakt het wel intensief, als er telkens een tegenstander aan je badpak hangt. Ik zie ons spel wekelijks verbeteren. We trainen daar hard voor. Niet alleen in het water, ook op de kant met kracht, stabiliteit en mentale trainingen. We hebben 100% invloed op wat we zelf doen en daar focussen we ons op.
We blijven straks in Eindhoven om ook aan de teambuilding te werken. Eerst met de ploeg wat eten, dan stappen en daarna blijven we slapen. We leren elkaar daardoor nog beter kennen wat weer van pas komt bij wedstrijden later dit seizoen. En we sporten natuurlijk ook voor ons plezier en dat straalt de ploeg aan alle kanten uit. Heerlijk om te zien”.

Foto: OttenZien Fotografie
Suzan Kaynar was in Eindhoven goed voor acht treffers
06 bzpc dames