Logo CVC Reeuwijk CVC Reeuwijk kreeg dit weekend van Zwammerdam een lesje hoe je aan een wedstrijd begint. Al na vijf minuten hadden de Dammenaren de verdediging van CVC…

in snelle counters omver gespeeld: 0-2. Dat was nadien wel even schakelen voor de thuisclub om de schade van het geslagen gat te herstellen zonder opnieuw een flinke deuk op te lopen. En die bleef in de lucht hangen door een listig counterend Zwammerdam.

Voor rust had CVC Reeuwijk toch de reparatie voltooid. Na 22 minuten schoof Joep van Keulen de 1-2 binnen en later werd zijn voorzet door Rafik Laaouar in 2-2 omgezet. Net voor het verstrijken van de eerste helft had CVC Reeuwijk ook nog wel recht op een strafschop, toen Joep van Keulen naar de grond ging. De scheidsrechter zag er echter niets in.

De tweede helft bleef verstoken van doelpunten, maar er waren wel degelijk kansen voor beide partijen. Lourens Uiterwijk maakte in de tweede helft nog zijn rentree bij CVC Reeuwijk. Het mocht niet baten: CVC Reeuwijk en Zwammerdam deelden afgelopen zaterdag gebroederlijk de punten: 2-2. Iets waar beide ploegen niets mee opschoten.

Foto: André van Egdom
Kevin v.d. Heuvel (8) haalt uit. De doelkans werd niet verzilverd
cvc