Logo Woerden Bij titelkandidaat Aarlanderveen leed SC Woerden een stevige nederlaag. Na een 1-0 ruststand werd het in de laatste tien minuten uiteindelijk een geflatteerde…

 5-1 nederlaag.

Er was sprake van een gelijkwaardige wedstrijd, waarbij de Woerdense bezoekers in het eerste stuk beter was. De thuisploeg hanteerde veel lange ballen op de twee uitstekende spitsen.  Aarlanderveen kwam door een prachtige goal op voorsprong. De spits draaide zich vrij en schoot de bal vol in de kruising: 1-0. Na de goal kwam SC Woerden beter in de wedstrijd, kreeg het meer ruimte maar bleef de score tot de rust onveranderd.

Na rust kwam SC Woerden goed uit de startblokken. Kees Jansen stond aan de basis van de gelijkmaker en via Jeffrey Buijt kon Roman Getrouw de 1-1 scoren. Op het moment dat de bezoekers het idee kregen dat er meer te halen was, schoot de gevaarlijke spits opnieuw een wereldgoal binnen.

Daarna hanteerde SC Woerden het “alles-of-niets principe” en kreeg daardoor nog drie goals tegen. Dat het nog ergens om ging bleek wel uit de vele gele kaarten. Aarlanderveen kreeg er drie en SC Woerden maar liefst zes, met twee keer geel voor Aimé v.d. Bovenkamp en eerder onder de douche mocht.

Foto’s: Joost van Steen (Aarlanderveen)
sc woerden
sc woerden1