Logo Sportlust Sportlust heeft zich zaterdagmiddag eenvoudig geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB districtsbeker. De Woerdenaren wonnen in Wilnis met 1-3 van eerste…

klasser CSW. Hoewel de wedstrijd zeker niet onsportief was eindigden de bezoekers met negen spelers. Er werd door de scheidsrechter een veelvoud aan gele en rode kaarten getrokken. Hierdoor was hij de bepalende man op het veld.

Zakaria Issarti was de eerste helft de grote man bij Sportlust met goals in de 20e en 23e minuut. Na rust benutte Ali Yilmaz een strafschop en bracht de stand op 0-3. Op dat moment speelden de Rood-witten al met tien man na een rode kaart (2x geel) van Martijn Jansen. Na dit doelpunt mocht ook Sportlust-speler Nick Verhagen met een rode kaart (2 x geel) voortijdig de douche opzoeken. CSW deed nog iets terug, maar na de 1-3 werd het niet spannend meer.

Volgende week zaterdag gaat het echte werk voor de ploeg van trainer Patrick Loenen beginnen. Om half drie staat de openingskraker van de competitie in en tegen Montfoort op het programma.

Foto’s: Arie Verhagen