Logo Gele KaartMSV’19 en Saestum mochten beiden dan wel furieus uit de startblokken komen, de kansen bleven aan beide kanten beperkt. De eerste grote kans kwam na tien minuten voor de…

Zeistenaren en deze was meteen raak: de jeugdige Jim Kok nam na een voorzet ineens de bal op de slof en liet de Montfoortse goalie Wesley Oostrom kansloos met 0-1.

Een gelijkmaker zat er niet in tot in de 35e minuut Hugo Peters zijn inzet voorlangs zag gaan, waarop Mark Kemp zijn kans schoon zag en 1-1 scoorde. Even later kwamen de Montfoorters bijna weer op achterstand, maar de inzet van Saestum werd gesmoord door doelman Oostrom en daarna van de lijn gehaald door Ralph Kolfschoten.

Bij een opstootje en voor natrappen kon de scheids voor de rust in totaal drie gele kaarten uitdelen, twee voor Saestum en een voor MSV. Een vrije trap van MSV kwam na een kwartier in de tweede helft via het hoofd van Timo Bakker in het doel: 2-1.

In de slotfase liepen MSV-ers Jesper Kolfschoten (overtreding) en Wesley Oostrom (tijdrekken) nog een gele kaart op. Tot doelpunten kwam het echter niet meer, maar MSV had drie punten binnen.