Logo MSVOp bezoek bij Vreeswijk was het Montfoortse MSV’19 alleen de eerste twintig minuten van de wedstrijd heer en meester. De voorsprong die het daarna nam via een doelpunt van…

Wouter Scholman was een logisch gevolg van de overmacht.

Hierna verzuimden de mannen van MSV echter door te drukken, de ploeg viel steeds meer terug waardoor thuisclub Vreeswijk het evenwicht in de wedstrijd kon herstellen. Het eerste uur kon MSV de minieme voorsprong behouden maar in die 60e minuut kwam thuisclub op gelijke hoogte via een ingekopte vrije trap.

Hierna bleef Vreeswijk het betere spel behouden en zag het opnieuw via een ingekopte vrije trap, een kopie van de voorgaande, de stand zelfs in een 2-1 voorsprong ombuigen. Tien minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd bracht MSV-verdediger Bram Groenewoud via een vrije trap de stand weer in evenwicht: 2-2.

Omdat zowel MSV alsook Vreeswijk in de resterende tijd op zoek gingen naar een winnende treffer, brachten deze laatste minuten van de wedstrijd volop spanning, sensatie en rumoer, maar kon er door geen van de ploegen meer worden gescoord, zodat de wedstrijd eindigde in 2-2.