Logo MHC Mixed Hockey ClubDe heren van de Mixed HockeyClub Woerden speelden afgelopen zondag tegen Hoorn. De Woerdenaren startten voortvarend. Na een kwartier stond de 2-0 op het scorebord.

Jeroen Hellings rondde een prachtige voorzet van Ivo Wouters af. 1-0. Dezelfde Wouters scoorde na een individuele actie de 2-0. Er leek geen vuiltje aan de lucht. Toch kantelde de wedstrijd. Hoorn pakte het spel over en wist de aansluitingstreffer te maken: 2-1. Woerden dreigde de wedstrijd uit handen te geven en moest zelfs korte tijd met negen man spelen vanwege een groene en een gele kaart.

In de tweede helft pakte Woerden het spel weer op. Maar Hoorn was duidelijk niet van plan met een nederlaag naar Noord-Holland terug te keren. Uit een snelle aanval over rechts schoot Hoorn de 2-2 binnen.

Wat volgde was een aantrekkelijke en spannende wedstrijd met een bijzonder hoog tempo van beide kanten. Hoorn kreeg een aantal strafcorners, maar doelman Luuk Mossink was niet te passeren. Ook de keeper van Hoorn hield knap stand. Woerden kreeg nog een aantal opgelegde kansjes, maar wist niet meer te scoren. Dus bleeft het bij 2-2.