Logo MSVIn de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen kon MSV’19 niet verder komen dan een 3-3 gelijkspel tegen de nummer twee, APWC uit Amersfoort. Om nu te zeggen dat de Montfoortse …

withemden in de eerste helft voetballes kregen van de bezoekers uit Amersfoort is wellicht wat overdreven, maar het feit staat er dat APWC de beter voetballende ploeg was.

Daarbij hadden de Amersfoorters wel enige hulp van arbiter Verbeij nodig, die een niet zo’n klein beetje buitenspel staande spits op liet stomen naar het doel van MSV-goalie Wesley Oostrom, waarbij de APWC-er de Montfoortse kansloos liet: 0-1.

De eerste mogelijkheid voor MSV’19 was er na ruim een half uur spelen, maar Wouter Scholman zag zijn inzet op de vuisten van de APWC-keeper stranden. Vlak voor rust profiteerde MSV optimaal van een misverstand in de APWC-verdediging, waardoor Scholman zijn team met 1-1- de rust kon laten ingaan. I

n de tweede helft startten beide teams voortvarend en na vijf minuten scoorde APCW en kwam MSV op achterstand. Met vervolgens de 1-3 op het scorebord kreeg Amersfoort een riante voorsprong. Maar MSV veerde weer op en was weer helemaal terug in de wedstrijd. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 3-3 gelijkspel uitgespeeld.