Logo Korfbal De laatste veldwedstrijd voor de korfballers van SDO/VerzuimVitaal was zaterdag in Kamerik tegen het op de tweede plaats staande Rohda uit Amsterdam. SDO wilde de wedstrijd…

ingaan met strijd. Dit was ook van het begin af aan te zien en er werd veel meer gevochten voor elkaar dan in de wedstrijden ervoor, waarin er teveel naar elkaar gekeken werd. SDO kon nooit uitlopen naar twee verschil, omdat Rohda meestal meteen de aansluitingstreffer maakte. Er werd met een terechte stand van 10-10 gerust.

In de tweede helft werd door beide teams minder scherp aangevallen, dat is ook te zien aan de magere zes goals die elk van beide teams in de tweede helft scoorde. Met nog ongeveer zeven minuten te spelen stond de 16-16 eindstand al op het scorebord, maar beide ploegen kwamen niet meer tot scoren. Vooral bij SDO was dit opvallend, omdat er veel kansen waren om nummer zeventien erin te schieten, maar de ene na de andere bal ketste uit de korf. Rohda kon hier ook niet van profiteren waardoor de eindstand van 16-16 op het scorebord bleef staan.

Foto’s: Anno Visser