Logo Kamerik In die eerste helft begon Kamerik het sterkst en de derde kans leverde een doelpunt op in de 5e minuut. Jelmer Knijff kreeg de treffer op zijn naam. Wie dacht…

dat Kamerik zou doordrukken kwam lelijk bedrogen uit. Sportief sloeg het middenveld over, speelde de lange bal en na een overtreding van doelman Jan de Vries ging de bal via de stip in het net… 1-1. Sportief drukte door en scoorde in de 30e minuut de 2-1, maar de ingevallen Johan Nap poeierde vlak voor rust de gelijkmaker ongenadig hard tegen de touwen, 2-2.

Na rust hetzelfde spelbeeld, Kamerik het balbezit, maar Sportief de grootste kansen via de counter. Kamerik-doelman De Vries wist tot drie maal toe een Sportief-speler van score af te houden. Aan de andere kant waren er ook legio kansen voor Kamerik. Toen bijna iedereen zich al neer had gelegd bij een puntendeling ging Kamerik alsnog met de winst aan de haal. Robert de Wit kopte in blessuretijd de bal onhoudbaar in na een voorzet van Jelmer Knijff. Niet de beste, maar de gelukkigste ging met drie punten naar huis, maar niemand bij Kamerik maalde daarom.

Foto: PR
Niet de beste, maar wel de gelukkigste won drie punten
kamerik