Logo Woerden De ene week is de andere niet. Na het verlies bij Kamerik won SC Woerden gemakkelijk van Rohda ’76 dat in de subtop van de ranglijst meedraait.

Voor de wedstrijd was er een minuut stilte voor erevoorzitter en medeoprichter van Rohda ’76 Rien van het ‘Loo, die deze week overleed.

SC Woerden begon met een uitstekend debuterende van JO19-1-speler Twan Willemse vol lef en energiek en werd in het zadel geholpen door een snelle goal van Jordy Angenent op aangeven van Patrick van Zwienen en schoot Kees Jansen vanaf de kalkvlek de ruststand op 2-0, na een overtreding op aanvoerder v.d. Bovenkamp

In de tweede helft probeerde Rohda wat terug te doen. Een geweldige redding van keeper Ramon Hoveling voorkwam de aansluitingstreffer voor de club uit Bodegraven. Toen na 55 minuten Jeffrey Buijt uit een voorzet van Koen Jansen de 3-0 scoorde was het een gelopen wedstrijd. Op aangeven van Hamza Hajji maakte Patrick van Zwienen zijn eerste goal van dit seizoen.

De mooiste goal van de middag was de 5-0. Jacinto Papilaja scoorde vanuit een voorzet van Kevin Onderwater. Op aangeven van Papilaja was het Van Zwienen die de stand op 6-0 bracht.

Foto’s: Anno Visser