Logo WoerdenNa twee gelijke spelen heeft SC Woerden de eerste zege van dit seizoen geboekt. Bij SPV ’81 werd het een terechte en gemakkelijke overwinning. In Polsbroek kende Woerden een bliksemstart. 

Nadat Anass Bouharab binnen het strafschopgebied gevloerd werd mocht Jordy Angenent na zeven minuten vanuit een strafschop de bezoekers op 0-1 zetten. Hierna was het zaak om de voorsprong uit te breiden. Dit lukte halverwege de eerste helft. Het was Anass Bouharab die de voorsprong verdubbelde. SC Woerden was de betere ploeg, maar kreeg nog voor de rust een tegenslag te verwerken. Vanuit een vrije trap vanaf ruim twintig meter schoot SPV de bal via de onderkant van de lat binnen: 1-2.

De angst dat de thuisclub nog gevaarlijk zou kunnen worden bleek echter ongegrond. Het was eerst en opnieuw Bouharab die het net wist te laten bollen en toen Hamza Hajji vanuit een ingestudeerde corner van Jordy Angenent de stand op 1-4 zette, werd de wedstrijd in het slot gegooid.

SC Woerden speelde de resterende 25 minuten bekwaam uit en de blauw-witten kregen nog zoveel kansen dat het eigenlijk veel verder had moeten uitlopen.